Home / Despre noi

Despre Noi


BRACO MES SRL

- Ventilatoare industriale: gama larga de ventilatoare axiale si ventilatoare radiale cu destinatie de uz general, industrial si tehnologic;
Diviziei de Ventilatoare Industriale in cadrul societatii noastre a fost creata ca o necesitate a valorificarii experientei de peste 25 ani in domeniile motoare electrice, ventilatoare industriale, instalatii de ventilatie si utilizarea ultimelor tehnologii de fabricatie in domeniu asigurate de partenerii nostri din Uniunea Europeana.

Societatea noastra executa ventilatoare, alte elemente specifice instalatiilor de ventilatie si confectii metalice diverse, dupa documentatie proprie sau dupa documentatia clientului.

Colectivul de cercetare - proiectare pentru ventilatoare si instalatii de ventilatie din cadrul societatii noastre va asigura solutiile necesare dezvoltarii aplicatiilor dvs.

- Motoare electrice : oferim motoare electrice pana-n 400kW (joasa tensiune) si motoare de medie tensiune 6kV; Deasemenea putem sa executam motoare speciale dupa specificatiile clientilor; Oferim service pentru aceasta gama de motoare.

- Reductoare: oferim reductoare melcate si reductoare coaxiale

Suntem furnizori traditionali la termocentrale, combinate petrochimice, rafinarii, fabrici de ciment etc.