Home / Ventilatoare

Ventilatoare axiale (fara de perete) | BRACO


Braco Industrial va ofera o gama variata de ventilatoare axiale si radiale destinate uzului general, tehnologic si industrial. Avand o experienta vasta, echipa noastra realizeaza proiectare si cercetare in domeniul ventilatoare, instalatii de ventilatie si incalzire.

Decizia de creare a unei Devizii de Ventilatoare Industriale a luat nastere ca urmare a dorintei de valorificare a experientei noastre de 25 de ani in domeniul motoarelor electrice, ventilatoarelor, instalatiilor de ventilatie dar si a noii tehnologii de fabricatie a partenerilor nostri din Comunitatea Europeana.

Realizam ventilatoare performante dar si o serie de alte elemente caracteristice instalatiilor de ventilatie si confectii metalice respectand documentatia proprie sau a clientilor nostri.

Echipa noastra de cercetare si proiectare, va poate oferi solutii optime de dezvoltare a aplicatiilor, ventilatoarelor si instalatiilor pentru incalzire si ventilatie.
Va oferim, in continuare, detalii ale gamei de ventilatoare de uz general din programul nostru de fabricatie, care, speram ca se ridica la nivelul exigentelor dumneavoastra.

Ventilatoare radiale

Ventilatoare axiale

Instalatii filtroventilatie ALA

ventilatoare gama diversa