Compresoare aer profesionale pentru uz industrial

Societatea noastra comercializeaza compresoare profesionale, cu 2 pistoane si cu transmisie prin curea, ce sunt destinate aplicatiilor industriale cu uz intens, cum ar fi in vopsitorii, vulcanizari auto, service auto, fabrici de mobila si in general fabricilor ce folosesc actionari pneumatice.

Caracteristici principale pentru compresoarele profesionale comercializate

 • Sunt compresoare produse in Italia, cu certificare CE reconoscuta
 • Dotate cu rezervoare cu volume cuprinse intre: 150 – 900litri
 • Presiune maxima 10Bar
 • Debitele importate de noi sunt cuprinse intre: 2502200litri/minut
 • In constructia standard sunt prevezute cu un cap compresor (cap compresie) dar optional pentru debite si presiuni mai mari se pot dota si cu doua
 • Fiecare compresor aer are constructie robusta, proiectat pentru aplicatii uz profesional; motor electric supradimensionat pentru fiabilitate si cu cuplu de pornire ridicat; capul compresor este dotat cu aripioare de racire
 • Ventilatie fortate a capului de compresie cu debit mare
 • Vin dotate standard cu motor trifazat, presostat, regulator pentru presiune, manometru presiune rezervor, manometru presiune de lucru, supapa de siguranta, supapa de retinere, robinet purjare.
 • Nivel de zgomot redus
 • Compresoarele profesionale cu rezervoare pana in 300litri se livreaza standard maner si cu roti pentru miscare

Caracteristici optionale pentru gama de compresoare de aer profesionale comercializata

 • Optional se pot oferi si cu capacitati mai mari decat in catalog de pe site
 • De asemenea se pot importa modele cu debite mai mari
 • Modelele incepand cu 500litri si pot dota la comanda cu roti pentru o mai usoara manevrabilitate

Sfaturi selectie compresoare profesionale

Compresorul este o masina ce transforma energia electrica in aer comprimat.

Capul de compresie forteaza aerul in rezervorul compresorului pana se ajunge la o presiune prestabilita reglata in presostat. Prin utilizarea aerului, presiune din rezervor scade pana la valoarea minima setata cand motorul porneste din nou.

In alegerea compresorului de aer profesional trebuie sa aveti in vedere debitul, presiunea si volumul rezervorului

Pentru debitul de aer masurat in litri pe minut trebuie sa adunati debitul tuturor consumatorilor ce-i veti utiliza simultan, la care sa adaugati un coeficient de siguranta de 30-50%. Trebuie avut in vedere ca debitul refulat nu este unul fix; odata cu cresterea presiunii cresc si pierderile in capul de compresie al compresorului rezultand o scadere a debitului refulat cu cresterea presiunii; ca exemplu la 7Bar pierderile sunt undeva la cca 20-30%

Presiunea maxima de care aveti nevoie trebuie sa fie mai mica decat presiunea ce o poate furniza compresorul de aer ce-l veti achizitiona.

Rezervorul trebuie ales in functie de cat de lungi sunt seriile de utilizare si pauzele. Daca seria de utilizare este lunga trebuie avut in vedere un rezervor mare pentru a evita functionarea continua a capului de compresie.

Personalul nostru va sta la dispozitie daca aveti nevoie de informatii suplimentare legate de compresoarele de aer comercializate

Personalul nostru calificat va sta la dispozitie pentru o eventuala consiliere in vederea alegerii ventilatorului axial cel mai potrivit pentru aplicatia dumneavoastra.

Contacteaza-ne