Compresoare aer profesionale pentru uz industrial

Societatea noastra comercializeaza compresoare profesionale. Sunt compresoare de aer profesionale cu 2 pistoane si cu transmisie prin curea.

Destinatia aplicatii industriale cu uz intens. Cum ar fi in vopsitorii, vulcanizari auto, service auto, fabrici de mobila si in general fabricilor ce folosesc actionari pneumatice.

Caracteristici compresoare profesionale comercializate

 • Sunt compresoare de aer produse in Italia, cu certificare CE
 • Dotate cu rezervoare cu volume cuprinse intre: 150 – 900litri
 • Presiune maxima 10Bar
 • Debitele importate de noi sunt cuprinse intre: 250 – 2200litri/minut
 • In constructia standard sunt prevezute cu un cap compresor (cap compresie). Optional compresoare profesionale cu debite si presiuni mai mari cu 2 capete de compresie
 • Compresoare de aer cu constructie robusta, proiectate pentru aplicatii uz profesional. Motor electric supradimensionat pentru fiabilitate si cu cuplu de pornire ridicat;
 • Capul compresor este dotat cu aripioare de racire
 • Ventilatie fortate a capului de compresie cu debit mare
 • Vin dotate standard cu motor trifazat, presostat, regulator pentru presiune, manometru presiune rezervor, manometru presiune de lucru, supapa de siguranta, supapa de retinere, robinet purjare.
 • Nivel de zgomot redus
 • Gama de compresoare profesionale cu rezervoare pana in 300litri se livreaza standard cu maner si cu roti pentru miscare

Caracteristici optionale pentru gama de compresoare de aer profesionale comercializata

 • Optional se pot oferi compresoare profesionale cu capacitati mai mari decat in catalogul de pe site
 • De asemenea se pot importa modele cu debite mai mari
 • Modelele incepand cu 500litri si pot dota la comanda cu roti pentru o mai usoara manevrabilitate

Sfaturi selectie compresoare profesionale

Compresorul este o masina ce transforma energia electrica in aer comprimat.

Capul de compresie forteaza aerul in rezervorul compresorului pana se ajunge la o presiune prestabilita reglata in presostat. Prin utilizarea aerului, presiunea din rezervor scade pana la valoarea minima setata cand motorul porneste din nou.

In alegerea de compresoare de aer profesionale trebuie sa aveti in vedere debitul, presiunea si volumul rezervorului

Pentru debitul de aer masurat in litri pe minut trebuie sa adunati debitul tuturor consumatorilor ce-i veti utiliza simultan, la care sa adaugati un coeficient de siguranta de 30-50%.

Trebuie avut in vedere ca debitul refulat la orice compresoare profesionale nu este unul fix. Odata cu cresterea presiunii cresc si pierderile in capul de compresie al compresorului rezultand o scadere a debitului refulat cu cresterea presiunii. Ca exemplu la 7Bar pierderile sunt undeva la cca 20-30%

Presiunea maxima de care aveti nevoie trebuie sa fie mai mica decat presiunea ce o pot furniza tipurile de compresoare aer alese.

Rezervorul trebuie ales in functie de cat de lungi sunt seriile de utilizare si pauzele. Daca seria de utilizare este lunga trebuie avute in vedere compresoare profesionale cu rezervoare mari pentru a evita functionarea continua a capului de compresie.

Personalul nostru va sta la dispozitie daca aveti nevoie de informatii suplimentare legate de tipurile de compresoare de aer comercializate. Precum si pentru celelalte produse tratate pompe industriale de apa si ventilatoare industriale

Personalul nostru calificat va sta la dispozitie pentru o eventuala consiliere in vederea alegerii ventilatorului axial cel mai potrivit pentru aplicatia dumneavoastra.

Contacteaza-ne