braco-ventilatoare.ro > Intrebari Frecvente

Intrebari Frecvente

Ce garantii se ofera in general la ventilatoare ?
Oferim o garantie de 1 an de zile pentru orice ventilator din gama noastra.

Ce defectiuni frecvente pot aparea in functionare la ventilatoare?
Pentru o functionare optima a ventilatoarelor pe care vi le oferim, va recomandam sa urmati instructiunile furnizate odata cu livrarea comenzii. In aceste conditii nu ar avea de ce sa apara defectiuni ale sistemelor pe care le comercializam.

Care este durata de viata medie la ventilatoare ?
Durata medie de viata a oricarui ventilator din gama de ventilatoare oferita, este de 10 ani.

In cat timp se realizeaza livrarea de la momentul plasarii unei comenzi pentru ventilatoare ?
Tinand cont de tipul ventilatoarelor comandate dar si de cantitatea comenzii, durata unei comenzi variaza intre 0 si 45 de zile de la momentul plasarii unei comenzi.

Se ofera service / reparatii pentru ventilatoare ?
Societatea noastra ofera tuturor clientilor nostri service de specialitate in perioada de garantie si post garantie pentru orice ventilator achizitionat din oferta noastra. Operatiunile ce tin de service, se efectueaza la sediul nostru

Sfaturi utile pentru punerea in functiune a ventilatoarelor.
Pentru o buna functionare a ventilatoarelor achizitionate, recomandam respectarea instructiunilor de punere in functiune si pe cele de intretinere a acestora. Instructiunile de punere in functiune si intretinere a ventilatoarelor sunt furnizate odata cu livrarea comenzii.

Care sunt indicatorii / semnele la ventilatoare ca nu mai functioneaza normal ?
In momentul cand ventilatoarele sufera defectiuni si nu mai functioneaza in parametrii normali, veti putea observa o crestere a curentului absorbit de motoarele care le actioneaza dar si o crestere a vibratiilor instalatiei.

Contacteaza-ne pentru a cumpara un produs!